loading...
آموزش گوشی موبایل
دکتر کامپیوتر بازدید : 51 شنبه 22 تیر 1398 نظرات (0)

 

در این مقاله”روش های فشرده سازی در ویندوز” قصد داریم ۲ روش فشرده سازی فایل را در ویندوز را به شما توضیح دهیم که اولین روش از طریق خود ویندوز بدون استفاده از برنامه است و دومین روش استفاده از برنامه Winrar است.که ما به شما پیشنهاد می کنیم از روش دوم برای فشرده سازی فایل استفاده کنید.قبل از اینکه به موضوع اصلی بپردازیم توضیحاتی در رابطه با فشرده سازی دهیم که متوجه شویم منظور از فشرده سازی چیست؟ فشرده سازی عملی است که باعث کاهش حجم فایل ها میشود و انتقال آنها به آسانی اتفاق می افتد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روش فشرده سازی در ویندوز

با مشاوران گروه الورایانه کمک از تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید

9099072958

پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل


روش فشرده سازی در ویندوز

برای فشرده سازی فایل های خود از طریق ویندوز باید مراحل زیر را انجام دهید:

۱- بر روی فایل مدنظر خود کلیک راست کنید ومانند تصویر زیر بر روی گزینه Send to  بروید و گزینه Compressed (Ziped) folder انتخاب كنيد.

روش های فشرده سازی در ویندوز

۲-پس ازانجام مرحله بالا توجه کنید که فایل شما به هیچ جایی ارسال نشده و فقط درهمان محلی که این کار را انجام دادید یکفایلی با پسوند zip ایجاد شده که فایل های شما در آن وجود دارد.اگر به Properties  فایل خود توجه کنید حجم فایل های شما کاهش پیدا کرده است. در ادامه مطلب به شما توضیح خواهیم داد که چگونه فیل های فشرده شده را از حالت فشرده خارج کنید.


 

در بخش بالا به شما آموزش دادیم که چگونه فایل خود فشرده سازی کنید در بخش از مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه فایل خود را از حالت فشرده خارج کنید یا چگونه فایل خود را Extract کنید.برای Extract کردن فایل خود باید برروی آن کلیک راست کنید و گزینه Extractall را انتخاب کنید. پس از انجام این کار پنجره ای برای شما باز می شود که شما باید مسیری که می خواهید فایل شما پس از Extract آنجا قرار بگیرد را انتخاب کنید.مانند تصویر زیر و برروی گزینه ok کلیک کنید.

روش های فشرده سازی در ویندوز


روش فشرده سازی از طریق Winrar

نرم افزار Winrar قوی ترین نرم افزاری است که میتوان جهت فشرده سازی فایل ها مورد استفاده قرار گیرد. که ما به شما همانطوری که در مقدمه گفتیم از این برنامه جهت فشرده سازی فایل های خود استفاده کنید.فشرده سازی فایل ها با برنامه Winrar بسیار راحت است پس از نصب این برنامه فقط باید مراحل زیر را جهت فشرده سازی اطلاعات خود انجام دهید.

۱-برروی فایلی که میخواهید فشرده کنید کلیک راست کنید و برروی گزینه Add to archive کلیک می کنیم تا با تنظیمات دلخواه فایل خود را فشرده کنیم پس از زدن گزینه Add to archive پنجره ای مشابه تصویر زیر برای ما باز میشود.

روش های فشرده سازی در ویندوز

درپنجره باز شده شما میتوانید تنظیمات دل خواه خود را انجام دهید به عنوان مثال پسورد ست کنید یا پسوند فایل را عوض کنید و یا … که ما به شما پیشنهاد می کنیم که تنظیمات پش فرض بخش سوم Archive options دست نزنید.پس از انجام تنظیمات مورد نظر خود برروی گزینه ok کلیک کنید.پس از انجام این کار فایل شما فشرده می شود.ودرهمان مسیری که فایل شما قرار دارد فایل فشرده هم در همانجا قرار می گیرد.


خارج کردن فایل های فشرده با Winrar

پنجره ای مشابه تصویر زیر برای شما باز می شود که بخش های مختلف این پنجره را در ادامه توضیح خواهیم داد.روش های فشرده سازی در ویندوز

بخش اول: می توانیم مسیر استخراج فایل ها را انتخاب کنیم، یا بسازیم.

جهت Extract فایل های فشرده شده با برنامه Winrar شما باید فایل فشرده شده خود را انتخاب کنید و برروی گزینه Extract files کلیک کنید پس از انجام این کار پنجره ای برای شما باز می شود که شما باید در آن گزینه OK را انتخاب کنید

بخش دوم: update mode (روش های به روز آوری)

Extract and replace files: در این حالت اگر فایل ها را Extract کرده باشیم فایل ها را با فایل های قبلی که Extract کردیم جاییگزین میکند

Extract and update files: در این حالت اگر فایل ها را Extract از قبل و دوباره بخواهیم Extract کنیم فایل های جدید را فقط Extract میکند.

Fresh existing files only: در این حالت اگر در فایل های Extract شده تغییری ایجاد شده باشد. آنها را استخراج و جایگزین فایلهای موجود می کند.

بخش سوم : Overwirte mode (روش های دوباره نویسی)

Ask before overwrite: در این حالت قبل از اینکه فایلها را جایگزین فایلهای موجود و همنام کند از شما می پرسد که آیا اینکار را انجام دهد یا خیر.

Overwrite without prompt: در این حالت بدون اینکه از شما سوال کند فایلها را روی فایلهای موجود کپی می کند.

Skip existing files: از در این حالت استخراج فایلهای موجود صرف نظر می کند.

 Rename automatically :در این حالت در صورت موجود فایلهای همنام از قبل به صورت خودکار اقدام به تغییر نام فایلهای استخراجی می کند. به شما پیشنهاد میکنیم پس از مطالعه روش های فشرده سازی در ویندوز  مطلب آموزش کار با مرورگر مایکروسافت اج در ویندوز ۱۰ را پیشنهاد میکنبم مطالعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روش فشرده سازی در ویندوز

با مشاوران گروه الورایانه کمک از تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید

9099072958

پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل

منبع: الو رایانه کمک

 

آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال

در این مقاله قصد داریم که به شما آموزش دهیم چگونه هارد اکسترنال خود را پارتیشن بندی کنید تا یک هارد اکسترنال منظم داشته باشید.و اگر نیازبه یک فایل داشتید به راحتی بدون جستجو آن را پیدا کنید.توجه کنید که برای خواندن این مطلب نیازی به داشتن تخصص کامپیوتری ندارید و با یکی از برنامه های داخلی ویندوز ۱۰ به نام  Disk Management و نرم افزار پارتیشن بندی  AOMEI Partition Assistant SE   میتوانید هارداکسترنال خود را به راحتی پارتیشن بندی کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال

با مشاوران گروه الورایانه کمک از تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید

9099072958

پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل


  • پارتیشن بندی هارد اکسترنال با Disk Management ویندوز ۱۰

اگر شما از ویندوز ۱۰ استفاده می کنید برای پارتیشن بندی هارداکسترنال خود نیاز به نصب برنامه ی خاصی جهت پارتیشن بندی ندارید زیرا ویندوز ۱۰ یک برنامه داخلی به نام Disk Management دارد که با کمک آن میتوانید به آسانی پارتیشن بندی را روی هارد اکسترنال خود انجام دهید. قبل از شروع به پارتیشن بندی هارد اکسترنال ما به شما پیشنهاد می کنیم که از اطلاعات موجود در هارد اکسترنال خود یک پشتیبان تهیه کنید که در هنگام پارتیشن بندی به فایل های شما اسیب نرسد.و در صورت خرابی فایل ها شما یک نسخه از اطلاعات خود داشته باشید . مراحل کار کردن با Disk Management بصورت زیر می باشد.

مرحله اول

برای اجرای برنامه ی Disk Management در ویندوز ۱۰ بر روی استارت کلیک کنید و عبارت  diskmgmt.msc را در نوار جستجو ، سرچ کنید و آن را اجرا کنید . پس از اجرا پنجره ای به مانند تصویر زیر برای شما باز می شود که در آنمشخصات کلی هارد اکسترنال شما را به همراه حجم آن نمایش میدهد.

برنامه ی Disk Management

مرحله دوم

پس از انجام مراحل بالا همانطوری که مشاهده می کنید بر روی هارد اکسترنال یک نوارد سیاه رنگ وجود دارد که این به این معنی است که هارد اکسترنال شما اماده پارتیشن بندی است.اما در بعضی از مواقع این نوار سیاه به رنگ آبی در می آید که شما نمی توانید هارد اکسترال را پارتیشن بندی کنید و شما باید هارد اکسترنال خود را به حالتUnallocated Space تغییر دهید . برا انجام این کار شما باید بر روی هارت اکسترنال خود کلیک راست کنید و گزینه  Shrink Volume را انتخاب نمایید که با انجام این کار هارد اکسترنال شما به یک  فضای اختصاص دست  یافته یا همان Unallocated Space مجهز می شود و هارداکسترنال شما آماده پارتیشن بندی می شود.برای شروع پارتیشن بندی شما  باید اکنون بر روی unallocated space کلیک راست کرده و new simple volume را انتخاب کنید. حال همانند تصویر زیر و در پنجره نمایش داده شده گزینه next را بزنید.

آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال

مرحله سوم

پس از انجام مراحل ذکر شده ، در پنجره نمایش داده شده باید حجمی که می خواهید به پارتیشن اختصاص دهید را وارد کنید و یک نام هم برای آن انتخاب کنید ومانند تصویر زیر فرمت File system را بر روی FAT32 قرار دهید و در نهایت گزینه next و  finish را بزنید.پارتیشن شما با موفقیت ساخته شده است و اگر به پارتیشن های بیشتری نیاز دارید باید همین مراحل را انجام دهید.

آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال


  • پارتیشن بندی هارد اکسترنال با ویندوز ۷

پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز۷ هم مشابه ویندوز ۱۰ است فقط شما باید بدر نوار جستجو برنامه ای را به نامCreate and format hard disk partitions سرچ کنید و اجرا کنید که همان Disk Management می باشد . به شما پیشنهاد می کنیم که مطلب  چگونه فایلی را در کامپیوتر پیدا کنیم ؟ را هم شما مطالعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال

با مشاوران گروه الورایانه کمک از تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید

9099072958

پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل

منبع: الو رایانه کمک

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 149
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 88
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 103
  • باردید دیروز : 14
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 202
  • بازدید ماه : 132
  • بازدید سال : 3,846
  • بازدید کلی : 21,718